top of page
DSC02569_edited.png

Nama ste vi na prvom mjestu.

Ekipa pozdrav! U Out Fitu vježbam punih šest godina. Imao sam veliki problem sa viškom kilograma i tu se ukazala ekipa iz Out Fit-a Samobor koja me usmjerila u svim smjerovima od vježbanja do  prehrane. I od tada sam redovni i ponosni član ovog vrhunskog fitness centra. 

Krešo

Došao iz zdravstvenih razloga što mi je poboljšalo rezultate na bolje, te isto tako dalo mi motivacije za rad na sebi što mi je vratilo i samopouzdanje. Veliko Hvala! 

Draško

Ljubazno i stručno osoblje te ugodan i motivirajući prostor samo su neki od razloga zašto je Outfit za mene neizostavna lokacija svakoga tjedna. Tu dolazim po svoju dozu dobre vibre, zdravog umora i pregršt smijeha. A ponajviše grupnih treninga koji nikako da mi dosade.

Kristina.

Dark-Background

U našem fitness centru u Samoboru, s oduševljenjem ističemo našu posvećenost pet friendly pristupu koji čini vaše fitness iskustvo još boljim. Smatramo da ljubimci čine neizmjernu radost u životu, pa smo stoga stvorili prostor u kojem su dobrodošli. Naši članovi mogu uživati u vrhunskim treninzima uz podršku i prisutnost svojih krznenih prijatelja, stvarajući tako jedinstvenu i pozitivnu atmosferu.

pet friendly

Pet
Friendly!

6U0A3844.jpg

Grupe

U Samoboru možete birati između više od 50 sati grupnih programa koji zadovoljavaju sve želje i afinitete naših članova. Programi se održavaju u zatvorenim dvoranama (2) ili u open gymu uz najnoviju opremu prilagođenu potrebama svake grupe. Naši instruktori su educirani i licencirani treneri te vođenju grupe pristupaju na ozbiljan, ali i zabavan način. Vježbanje na grupnim programima u Out Fit Samoboru nezaboravno je iskustvo o kojem ćete rado pričati obitelji i prijateljima. 

Više od fitnessa

Uvijek se trudimo biti podrška u razvoju lokalne zajednice te osluškivati želje i potrebe naših sugrađana. Out Fit Samobor sudjelovao je u mnogim gradskim manifestacijama gdje smo uvijek naglašavali da je fitness danas osnovna ljudska “higijena” a ne bespotreban luksuz. U suradnji s Gradom i Samoborskim sportskim savezom uspješno provodimo projekte vezane za besplatno vježbanje srednjoškolaca i umirovljenika. Također, prvi smo uvidjeli potrebnu poticanja zaposlenih građana na vježbanje te sukladno tome ostvarili suradnje s brojnim tvrtkama u gradu i okolici.

Teretana

U Out Fit Samoboru za vrijeme treninga raspolažete vrhunskim Gym 80 spravama koje su u potpunosti prilagođene čovjekovoj fizionomiji te podržavaju puni opseg pokreta. Sprave su sigurne i jednostavne za korištenje, međutim ako ipak trebate pomoć uvijek se možete osloniti na naše trenere koji su tu kako bi riješili svaku vašu dilemu vezan za način korištenja sprave ili izvođenja vježbe. 

Dark-Background

Upoznaj ekipu

Dublje uranjanje u naš svijet počinje ovdje. Upoznajte srce i dušu našeg tima, gdje se iza svakog lica krije priča, strast i predanost. Ovdje otkrijte ljude koji čine srž naše misije i saznajte kako svaki član doprinosi jedinstvenoj viziji koja pokreće našu platformu naprijed. Dobrodošli u zajednicu koja se gradi na timskom duhu i individualnim talentima.

Dark-Background

Saznaj sve o grupama

Grupe Samobor

Dobrodošli u naš raznovrstan raspored grupnih treninga, prilagođen svim razinama kondicije i fitness ciljevima! Naša strast za zajedničkim treninzima odražava se u pažljivo osmišljenom rasporedu koji nudi nešto za svakoga. Bez obzira jeste li početnik u fitnessu ili iskusni entuzijast, ovdje ćete pronaći izazov koji vam odgovara.

Dark-Background

Rezerviraj probni trening

bottom of page