top of page
DSC03064.JPG

Nama ste vi na prvom mjestu.

Ekipa pozdrav! U Out Fitu vježbam punih šest godina. Imao sam veliki problem sa viškom kilograma i tu se ukazala ekipa iz Out Fit-a Samobor koja me usmjerila u svim smjerovima od vježbanja do  prehrane. I od tada sam redovni i ponosni član ovog vrhunskog fitness centra. 

Krešo

Došao iz zdravstvenih razloga što mi je poboljšalo rezultate na bolje, te isto tako dalo mi motivacije za rad na sebi što mi je vratilo i samopouzdanje. Veliko Hvala! 

Draško

Ljubazno i stručno osoblje te ugodan i motivirajući prostor samo su neki od razloga zašto je Outfit za mene neizostavna lokacija svakoga tjedna. Tu dolazim po svoju dozu dobre vibre, zdravog umora i pregršt smijeha. A ponajviše grupnih treninga koji nikako da mi dosade.

Kristina.

Dark-Background

U našem fitness centru u Samoboru, s oduševljenjem ističemo našu posvećenost pet friendly pristupu koji čini vaše fitness iskustvo još boljim. Smatramo da ljubimci čine neizmjernu radost u životu, pa smo stoga stvorili prostor u kojem su dobrodošli. Naši članovi mogu uživati u vrhunskim treninzima uz podršku i prisutnost svojih krznenih prijatelja, stvarajući tako jedinstvenu i pozitivnu atmosferu.

Pet friendly

Pet
Friendly!

IMG_4257 (1).jpg

Grupe

U Ouf fit Karlovac nudi vam najveći broj različitih programa u gradu, a sve u cijeni jedinstvene članarine. Naši programi prilagođeni su svim uzrastima i održavaju se pod stručnim vodstvom educiranih instruktora. Iako su programi grupni, trudimo se zadržati dozu individualnosti kako bi vježbanje bilo u potpunosti sigurno i ispravno. Out fit programi sadrže sve komponente fitnessa, snagu, fleksibilnost, kondiciju, izdržljivost. Uz pomoć naših trenera odaberite ono što želite i ono što vam treba, rezultati neće izostati.

Više od fitnessa

7 godina postojanja u našem gradu, zadovoljili smo očekivanja mnogih naših sugrađana i stvorili vjerne članove uz koje svakodnevno rastemo. Kako rekreativcima, podršku pružamo i ponajboljim sportskim timovima u gradu na što smo posebno ponosni. Surađujemo sa brojnim udrugama i sindikatima na području županije, što nam olakšava provesti edukacije o važnosti vježbanja svim građanima bez obzira na dob, spol i kvalifikacije. Fitness “trenirate” u dvorani, a njegove benefite osjećate kroz cijeli dan gdje god bili.

Teretana

Uz grupne programe na raspolaganju su vam i fitness sprave te velik izbor cardio opreme. Svaka sprava prilagođava se vašoj fizionomiji što pokret čini prirodnim. Naši treneri na raspolaganju su vam za pomoć prilikom korištenja sprava ili dodatnu motivaciju. Naš početni program vježbanja postepeno će vam pripremiti tijelo za vježbanje i aktivirati mišiće.

Dark-Background

Upoznaj ekipu

Dublje uranjanje u naš svijet počinje ovdje. Upoznajte srce i dušu našeg tima, gdje se iza svakog lica krije priča, strast i predanost. Ovdje otkrijte ljude koji čine srž naše misije i saznajte kako svaki član doprinosi jedinstvenoj viziji koja pokreće našu platformu naprijed. Dobrodošli u zajednicu koja se gradi na timskom duhu i individualnim talentima.

Dark-Background

Saznaj sve o grupama

Grupe Karlovac

Dobrodošli u naš raznovrstan raspored grupnih treninga, prilagođen svim razinama kondicije i fitness ciljevima! Naša strast za zajedničkim treninzima odražava se u pažljivo osmišljenom rasporedu koji nudi nešto za svakoga. Bez obzira jeste li početnik u fitnessu ili iskusni entuzijast, ovdje ćete pronaći izazov koji vam odgovara.

Dark-Background

Rezerviraj probni trening

bottom of page